Kurser

Knut & Tova erbjuder kursverksamhet inom främst broderi,  som jag håller i själv. Det finns både terminskurser och kortare workshops. Jag erbjuder också workshops för barn i olika textila tekniker. 

Jag, Annika Parbring,  som håller broderikurser har en bakgrund med textil gymnasieutbildning, därefter har jag utbildat mig till bibliotekarie. Det har jag arbetat med i 25 år. Sedan några år tillbaka har jag även fortbildat mig inom det textila området genom en tvåårig broderiutbildning på Västerbergs folkhögskola i Storvik, sommarkurser på Sätergläntan i Dalarna och kurs i Textil formgivning på Handarbetets vänners skola i Stockholm.


2024

Stickkurs/café på torsdagar. 

Vi erbjuder stickkurs i samarbete med Medborgarskolan under höstterminen. 1o torsdagar med start 22 augusti. Tid 15.45-18.00. Kursledare: Regina Wangerud.

Kostnad: 600 kr/termin, enkelt fika ingår

Info och anmälan www.medborgarskolan.se eller 019-7641400

Obs! Lokalen ligger en trappa upp utan hiss.

----------------------------------------------------

Ingen längre broderikurs inplanerad just nu, men håll utkik så kommer det framöver. 

Om du och dina vänner önskar workshop i broderi, så ta gärna kontakt, så sätter jag ihop ett program. Tex en kväll eller lördag eftermiddag, söndag kan också gå bra. För 2 timmar tar jag 300 kr/person, inkl. fika och visst material. Jag har också möjlighet att komma till er om så önskas.