Personlig bokbeställning

Personlig bokbeställning!


Obs! Vi har nu ingen regelbunden beställning, men du kan lämna in önskemål så skickas det iväg i samband med att jag gör andra beställningar. Ta kontakt så får du veta mer.


Så här fungerar det: du kan beställa en bok du önskar även om den inte finns i det ordinarie sortimentet. Så länge boken finns kvar på förlag går den att beställa. Jag tar inte in antikvariskt.

Vid beställningen får du veta priset på boken, och sen finns den att hämta i butiken veckan därpå.


Beställningar görs var tredje vecka enligt schema. Om du har en större beställning, tex till en bokcirkel, kan det gå utanför schemat. Beställning av personlig bok är bindande för köp. Du kan lämna in din beställning när du vill, sen skickas den iväg på fredagar följande datum:


Varför personlig beställning? Det här är ett sätt att ha ett bredare utbud i butiken än vad jag skulle kunna ta in. Och ni kunder får precis det ni vill ha. Om det är många som önskar samma sak så kan det sen ingå i det ordinarie utbudet. Du slipper också frakt från nätbokhandeln om du beställer via oss. Plus om många utnyttjar detta så blir det en möjlighet för Nora att ha en bokhandel. Handla lokalt är bra för hela bygden.